Sport [2020. december 7., hétfő]
Vízilabda – Továbbra is remekelnek a váci pólósok

Újabb két megnyert mérkőzéssel őrizte meg veretlenségét és magabiztosan őrzi csoportelsőségét a váci vízilabda együttes.

A Vác VSE szombaton is kétszer szállt medencébe és mindkét alkalommal győztesen hagyta el azt. Előbb az Erzsébeti SMTK volt képtelen megállítani a váci hengert. A mieink nyolcadik találata után tudtak csak szépíteni, majd 14-1 is volt z állás. Végül a VVSE 23-3-ra verte ellenfelét. A két legeredményesebb váci gólszerző az egyaránt 5-5 alkalommal betaláló Kiss Ádám dr. és Pálfai Álmos volt.

Csapatunk második összecsapása már sokkal sorosabban alakult. Igaz, a négy negyedből hármat is a mieink nyertek, ám mivel csak egy-egy góllal, a záró negyedre is izgalmas maradt a MAFC-BME elleni rangadó. Sőt, az egyetemisták a lefújás előtt egy perccel csupán egygólos hátrányban voltak, ám a váciak jól hajrázva még kétszer megzörgették a hálót és nyerték a fontos találkozót 10-7 arányban. A mérkőzésen Kiss Ádám dr. 4, Kollarics Gábor és Papp Zsombor 2-2, Ágnecz Bálint és Róth Dániel 1-1 alkalommal volt eredményes.

A csoport állása képünkön látható. Az alapszakasz utolsó meccsnapjára a tervek szerint február 6-án kerül sor.

Feladó: Városháza